Ons team

Op Het Kofschip werken we met een enthousiast team van leerkrachten die met veel plezier en toewijding klaarstaan om het beste onderwijs mogelijk te maken. Veel van onze collega’s hebben specialismes of neventaken. Zo hebben we een rekenspecialist, specialist hoofdbegaafdheid, ICT-specialist, leescoördinator, NT2 specialist en Remedial Teachers.

In de tabel hieronder staan de namen van iedereen uit ons team. Dit zijn de leerkrachten, maar ook de vakleerkracht (gym), de intern begeleider, de leerkrachtondersteuner, de administratief medewerker, de schoolassistent en directeur. Ook staat erbij welke dagen ze aanwezig zijn op school.

Wilt u contact met de leerkracht van uw kind, stuur dan een berichtje via Parro. Heeft u nog geen Parro of wilt u liever mailen, dan kunt u het e-mailadres van de leerkracht hieronder vinden.

 

 

Bevlogen directeur en onderwijskundige. In eerste instantie ben ik als leerkracht vanuit het bedrijfsleven het onderwijs ingestroomd. Ik kom uit een onderwijsgezin, dus het onderwijs stroomt door mijn bloed. Mijn speerpunten zijn leerkrachten in hun kracht zetten en zo goed mogelijke werkomstandigheden creëren. Want alleen dan kunnen gemotiveerde en kwalitatief goede leerkrachten zo goed mogelijk onderwijs mogelijk maken.

Aanwezigheid: maandag & dinsdag. Woensdag, donderdag en vrijdag afwisselend aanwezig.
E-mail: directie.hetkofschip@ogamstelland.nl

Al 25 jaar ben ik kleuterjuf! In Vianen begon mijn carrière bij de kleuters en ondertussen werk ik al weer 19 jaar bij Het Kofschip in de Kikkerklas. Deze leeftijd is zó leuk om mee te werken. Ze zijn eerlijk, nemen geen blad voor de mond, ontzettend leergierig en nieuwsgierig. De opmerkingen die kleuters kunnen maken…heerlijk! Soms zijn het net kleine volwassenen.

De ontwikkeling van kleuters gaat in sprongen en vooral niet bij allemaal tegelijk. Dat maakt het onderwijs aan kleuters zo dynamisch. Elke dag is anders en daarom ben ik kleuterjuf. Kom vooral een keertje de sfeer proeven en kijken in de Kikkerklas. Je bent van harte welkom.

Aanwezigheid: Maandag t/m vrijdag.
E-mail: a.damming@ogamstelland.nl

Tijdens de IPABO heb ik gekozen voor het jonge kind, omdat zij altijd zo onbevangen, enthousiast en open zijn. Het is mooi om ze te zien groeien, elk op hun eigen manier.

Aanwezigheid: Maandag, dinsdag en woensdag.
E-mail: s.dornseiffen@ogamstelland.nlHoi! Ik ben Dominique, 23 jaar en zit momenteel in de afrondende fase van de Universitaire Pabo, waar ik voor de specialisatie ‘Het Jonge Kind’ heb gekozen. Ik heb tijdens mijn studie in veel verschillende groepen op verschillende scholen stagegelopen, waaronder al eens eerder op Het Kofschip in de Kikkerklas, en ik ben ontzettend blij dat ik hier weer terug op ’t honk ben en zo nu en dan naar de kikkers kan zwaaien vanuit de fantastische Vissenklas. Ik kijk ernaar uit om met de kinderen van de Vissenklas te ontdekken, onderzoeken en verwonderen. Tot ziens in de klas! 

Aanwezigheid: Donderdag en vrijdag.
E-mail: d.tijssen@ogamstelland.nl

De afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen, vooral in de midden- en bovenbouw gewerkt. Nu voor het tweede jaar in groep 3 is het elke dag genieten om de kinderen verder te brengen in het leren lezen, rekenen en schrijven. Het is mooi om de kinderen elke dag een stapje verder te zien groeien in hun eigen ontwikkeling. Het is mij een genoegen hier deel van te zijn.

Als vertrouwenspersoon van de school ben ik benaderbaar indien u of uw kind te maken heeft met ongewenst gedrag. (o.a. pesten of discriminatie). Als “eerste opvangpunt” wordt samen, in vertrouwen, gekeken naar welke vervolgstap om tot oplossingen te komen het beste past.

Aanwezigheid: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.
E-mail: m.velthuis@ogamstelland.nl

Na gewerkt te hebben voor de HR afdeling van een inkoopadviesbureau, ga ik met volle overtuiging
een carrière switch maken naar het basisonderwijs.
Sinds april 2022 werk ik met veel plezier als leerkrachtondersteuner op Het Kofschip.

Na de zomervakantie ben ik officieel begonnen met het zij-instroomtraject en heb ik
3 dagen naast meester Ruben in groep 5 staan. Vanaf januari sta ik in groep 3.
Ik kijk er naar uit de kinderen van groep 3 en 5 beter te leren kennen. We gaan er een
mooi en leerzaam jaar van maken!

Aanwezigheid: maandag, donderdag en vrijdag.
E-mail: n.ree@ogamstelland.nl

Al 30 jaar werk ik met veel plezier in het onderwijs. Van Amsterdam via Amstelveen naar Ouderkerk, heb ik in verschillende groepen mogen staan. Het meeste ben ik te vinden in een middenbouw groep. Ook hier op Het Kofschip zal ik starten in groep 4. Tevens heb ik een diploma voor IB-RT. Dit heeft ertoe geleid dat naast het werken in de klas ook individueel of met kleine groepjes kinderen werk.  De combinatie tussen werken in de klas en het werken in kleine groepjes als RT-er geven mij veel voldoening. Want hoe mooi is het om kinderen te zien groeien. 

Aanwezigheid: maandag en woensdag t/m donderdag.
E-mail: e.ruyter@ogamstelland.nl

Ik ben Jort, 27 jaar, kom uit Castricum en woon nu in Amsterdam.  Dit jaar werk ik in groep 4 en groep 8. Met veel plezier kom ik naar de school om te leren van en met de kinderen. Ik heb ontzettend veel zin om de kinderen les te geven met leuke en interessante lessen. We gaan er samen een prettig en leerzaam jaar van maken.

Aanwezigheid: Dinsdag, donderdag en vrijdag.
E-mail: j.rombach@ogamstelland.nl

Dit schooljaar sta ik vijf dagen in de week voor groep 5. Elke ochtend sta ik met plezier op, om mijn klas weer te verwelkomen. Elke dag is weer anders en daar geniet ik van. Samen gaan we dagelijks op ontdekking. Hoewel je een dag wel kan inplannen, je weet nooit wat de dag je uiteindelijk zal brengen.

Voordat ik voor de klas stond, heb ik mij veel beziggehouden met sport. Naast het lesgeven en de muziek ligt hier dan ook mijn passie.

Aanwezigheid: Maandag t/m vrijdag.
E-mail: r.dorren@ogamstelland.nl

Sinds ik in 2006 mijn diploma heb gehaald aan de IPABO, ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Dit schooljaar ga ik de overstap maken naar Het Kofschip waar ik samen met Christine ga werken in groep 6.  Naast leerkracht ben ik ook werkzaam als remedial teacher. Mijn passie is het enthousiasmeren, inspireren en motiveren van kinderen om het beste uit zichzelf te halen, waarbij het woord plezier voorop staat. 

Aanwezigheid: dinsdag t/m vrijdag.
E-mail: 
a.vanderbaan@ogamstelland.nl

Na meerdere jaren bij verschillende reclamebureaus te hebben gewerkt, koos ik 2 jaar geleden bewust voor een nieuwe loopbaan in het onderwijs. Ik heb zeker geen spijt! Ik vind het een mooi idee dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. En dat je als leerkracht kinderen echt iets kan leren, vertrouwen kan geven en kan laten groeien.

Momenteel geef ik les aan groep 7 maar de afgelopen jaren heb ik ook lesgegeven aan kleuters en de midden- en bovenbouw. Alle leerjaren vind ik interessant en van elk kind leer ik ook zelf weer. Ik ga dan ook elke dag met plezier naar Het Kofschip met als doel de kinderen een leuke en leerzame dag te geven.

Aanwezigheid: Maandag t/m donderdag.
E-mail: c.vanderschilden@ogamstelland.nl

Al ruim 25 jaar werk ik met veel liefde en plezier in het onderwijs. Nadat ik op verschillende scholen in Amstelveen en Hoofddorp heb gewerkt ben ik nu op woon – en werkgebied neergestreken in Ouderkerk aan de Amstel.

In de 25 jaar die ik voor de klas sta heb ik aan alle groepen les mogen geven. Elke groep heeft zijn charmes en uitdagingen. Er is geen dag hetzelfde. Dat maakt het werken in het onderwijs zo leuk en uitdagend. Ik vind het erg belangrijk om er voor te zorgen dat kinderen met plezier naar school gaan, dat zij zich veilig en op hun gemak in de klas voelen, dan komt het leren vaak vanzelf.

Ik hoop kinderen een mooie, fijne en leerzame herinnering mee te geven aan hun basisschooltijd.
Mijn specialisme ligt op leesgebied. Ik ben opgeleid tot leescoördinator.
Maar ook op het gebied van gedrag, taal, rekenen, muziek en de andere vakgebieden heb ik de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan.
Ik ben creatief, lees graag en ben dol op taal.

Ik heb heel veel zin om te beginnen aan mijn nieuwe avontuur op Het Kofschip!

Aanwezigheid: donderdag en vrijdag.
E-mail: m.volkstedt@ogamstelland.nl

Ontwikkelen van passend beleid rondom onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen in de school en binnen de klassen. Ondersteuning van de leerkrachten bij vragen hierover.

Als specialist schoolontwikkeling houd ik me onder andere bezig met de professionele (team)ontwikkeling, samenwerking, invulling van studiedagen en teammomenten, invulling van het schoolplan in ons onderwijs en coaching/begeleiding van leerkrachten.

Aanwezigheid: donderdag en vrijdag.
E-mail: e.groenendaal@ogamstelland.nl

Als leraarondersteuner zie ik leerlingen uit alle groepen voorbijkomen en juist dit maakt mijn werk zo ontzettend leuk. Het moment dat het ‘kwartje valt’ bij de leerling is één van de mooiste dingen om te zien in mijn baan.

De preventiemedewerker is aanspreekpunt voor arbozaken voor leerlingen, ouders, personeel, MR, arbodienst en arbeidsinspectie en werkt samen met andere arbodeskundigen.

Aanwezigheid: Maandag t/m vrijdag.
E-mail: s.koenders@ogamstelland.nl

Al vrij snel wist ik dat ik leerkracht van de bovenbouw wilde worden. Niets is leuker dan beginnende pubers en hun meningen. Iedere dag ga ik met een grote glimlach op mijn gezicht naar school. Het is genieten om voor de klas te staan!

Gediplomeerd rekencoördinator. Verantwoordelijk om de kwaliteit van het rekenonderwijs op het juiste niveau te krijgen. Ik ben een dagdeel in de week bij collega’s in te zetten om mee te kijken bij rekenproblematiek en voor de juiste aanpak met de rekenmethode.

Aanwezigheid: Dinsdag t/m vrijdag.
E-mail: s.moespot@ogamstelland.nl

Al 13 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs. De afwisseling tussen lesgeven aan verschillende groepen vind ik erg leuk. Elke leeftijd heeft zijn eigen ontwikkelingen en uitdagingen. De kinderen begeleiden in hun eigen leerproces geeft mij veel voldoening. Het is fijn om de kinderen te zien groeien en onderdeel te mogen zijn van hun ontwikkeling. Mijn missie is om te zorgen dat elk kind in zijn of haar kracht komt te staan en trots kan zijn op zichzelf.

Daarnaast vind ik het net zo uitdagend om mijzelf te blijven ontwikkelen. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het onderwijs aan niet Nederlandstalige leerlingen, internationalisering en uitdagend onderwijs bieden aan meer- en hoogbegaafde jonge kinderen.

Aanwezigheid: maandag t/m woensdag en donderdag om de week.
E-mail: s.terschiphorst@ogamstelland.nl

Wanneer u naar Het Kofschip belt krijgt u waarschijnlijk mij aan de telefoon.

Behalve de telefoon aannemen horen de volgende werkzaamheden ook bij mij: leerlingadministratie, financiële administratie, ontvangen van bezoekers, notuleren van vergaderingen, verzorgen van bestellingen en email- en postverwerking.

Aanwezigheid: Maandag t/m donderdag. Astrid is bereikbaar tot 15.00.
E-mail: info.hetkofschip@ogamstelland.nl

Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken en mijn liefde voor sport en bewegen aan hen doorgeven. Elke dag is een nieuwe uitdaging!

Aanwezigheid: donderdag en vrijdag.
E-mail: g.birjovanu@ogamstelland.nl

Sinds 2006 ga ik elke dag een halve dag naar het Kofschip. Mijn werkzaamheden zijn verschillend; een muisje voor alles, zeg ik altijd. Mijn taken zijn het netjes houden van de school, opruimen, kopiëren, boodschappen doen voor school. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, want elke dag is anders!

Aanwezigheid: Op maandag, woensdag en vrijdag in de middag, op dinsdag en donderdag in de ochtend.
E-mail: s.talic@ogamstelland.nl