Nieuwe ouders

Aanname-/Toelatingsbeleid

Wij zijn trots op onze kleinschalige, persoonlijke en professionele school. Kleinschalig is onze kracht en we kunnen rond de 200 leerlingen plaatsen. Wanneer uw kind 3 jaar is kunt u uw kind aanmelden.
In de visie van de schoolbesturen Onderwijsgroep Amstelland en Amstelwijs moeten kinderen zoveel mogelijk in hun eigen wijk naar een basisschool kunnen. Elk kind heeft daarom voorrang op de school of scholen in de eigen wijk. Als er nog plaatsen over zijn, komen hiervoor de kinderen die verder weg wonen in aanmerking.

In Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel gaat op de basisscholen van Onderwijsgroep Amstelland en Amstelwijs het toelatingsbeleid voor toekomstige vierjarigen veranderen. Voor kinderen die vóór 1 september 2020 geboren zijn, geldt het bestaande toelatingsbeleid. Deze ouders kunnen een rondleiding inplannen en hun kinderen kunnen alvast worden aangemeld. Kinderen geboren ná 1 september 2020 kunnen nog niet officieel worden aangemeld. Wél geven wij graag vast een rondleiding, zodat u bij interesse en na bericht van de gemeente, direct kunt inschrijven bij ons en zo een zo groot mogelijke kans maakt op een plek. De rondleiding vraagt u aan door hieronder uw gegevens in te vullen.

In de 2de helft van september 2023 ontvangen de ouders met een kind geboren tussen 1 september 2020 en 31 augustus 2021 hierover de informatie. Vanaf dat moment worden deze kinderen volgens het nieuwe toelatingsbeleid aangemeld.

Meer informatie:

https://www.onderwijsgroepamstelland.nl/Scholen/Aannamebeleid

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een plekje voor uw kind, dan heten wij u van harte welkom om hieronder uw gegevens achter te laten om een rondleiding te plannen. We zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen.