Schoolplan

In schooljaar 2019-2020 heeft het team van Het Kofschip een flink aantal veranderingen doorgevoerd. Er trad een nieuwe directeur aan en ook het team van leerkrachten en ondersteunend personeel onderging allerlei wijzigingen.

En verandering betekent in dit geval ook vernieuwing. Samen met de medewerkers die al langer op Het Kofschip werkten, zijn wij de school onder de loep gaan nemen en hebben wij onderzocht welke vernieuwingen er nodig waren. Zowel onderwijskundig als op gebied van ICT lagen er mooie uitdagingen. Wij hebben met elkaar een stip op de horizon bepaald en daarvanuit zijn wij een nieuw schoolplan gaan schrijven voor vier schooljaren: 2020-2023. Uit dit schoolplan maken wij steeds een jaarplan met een aantal speerpunten voor dat schooljaar. De schoolplanposter voor dit jaar en het volledige schoolplan vindt u hieronder. 

Inmiddels maakten wij al veel mooie stappen en wij zijn nog steeds aan het bouwen met elkaar. Met dit vernieuwde, professionele en betrokken team staan wij voor het best mogelijke onderwijs voor elk kind!